aaaa.jpg

Over mij...

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Een Utrechtse in Zuid-Spanje

Samen met mijn man, twee honden en twee katten woon ik sinds tweeënhalf jaar in Zuid-Spanje. Hier in Canillas de Aceituno, een prachtig wit dorpje in de bergen van Andalusië, runnen wij samen onze B&B Cortijo La Zapatera.

 

Ik ben geboren (1970) en getogen in Utrecht, heb gestudeerd in Den Haag en met mijn man gewoond in Vreeswijk (Nieuwegein).

 

Het is niet de eerste keer dat ik in het buitenland woon. Op mijn achtste verhuisde ons gezin voor drie jaar naar Bonaire vanwege het werk van mijn vader. En tijdens mijn studie Facilitaire Dienstverlening liep ik een half jaar stage op Aruba. 

 

Waarom deze website?

Om mij heen hoor ik zoveel dezelfde verhalen van vrouwen: ontevreden zijn over zichzelf,  onzeker zijn, vergelijken met andere vrouwen, geen 'nee' durven zeggen, etc.

Mijn idee voor deze website bestond al een aantal jaar, ik heb er alleen nooit iets mee durven doen. Want, wie zit er op zo'n website te wachten, wie ben ik om anderen te helpen? Daarnaast ben ik zelf ook nog steeds bezig met mijn eigen zoektocht. Dus nee, ook bij mij hangt niet alle dagen de vlag uit.

 

Mijn enige doel is om vrouwen te helpen om blij te zijn met zichzelf, want volgens mij hebben wij dit nodig!

 

Mijn eigen zoektocht

Ik ben geen professioneel coach maar wel iemand die graag wil weten hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en wat het leven leuker maakt.

Mijn overtuiging is dat mijn levenservaring in combinatie met mijn eigen zoektocht naast elkaar kan bestaan, zodat ik op deze manier iets waardevols kan betekenen voor andere vrouwen.

Al kan ik maar één iemand inspireren of helpen dan is dat voor mij al heel waardevol.

Ik wens je veel inspiratie toe,

Rasja

 

"You teach best

what you most need to learn"

(Richard Bach, schrijver)

Laat iets van je horen!

© 2023 by Turning Heads. Proudly created with Wix.com