aaaa.jpg

Over mij...

Wat leuk dat je meer over mij wilt weten!

Een Utrechtse in Zuid-Spanje

Samen met mijn man, twee honden en twee katten woon ik sinds tweeënhalf jaar in Andalusië. Hier in Canillas de Aceituno, een prachtig wit dorpje in de bergen van Andalusië, runnen wij samen onze B&B Cortijo La Zapatera.

 

Ik ben geboren (1970) en getogen in Utrecht, heb gestudeerd in Den Haag en met mijn man gewoond in Vreeswijk (Nieuwegein).

 

Het is niet de eerste keer dat ik in het buitenland woon. In 1978 emigreerde ons gezin, vanwege het werk van mijn vader, voor drie jaar naar Bonaire . En tijdens mijn studie Facilitaire Dienstverlening liep ik een half jaar stage op Aruba. 

 

Waarom deze website?

Om mij heen hoor ik regelmatig van vrouwen dat zij ontevreden zijn over zichzelf,  onzeker zijn, zichzelf vergelijken met andere vrouwen, etc. Mijn enige doel is om vrouwen te helpen om blij te leren zijn met zichzelf. 

Het idee voor deze website bestaat al een aantal jaar, ik heb er alleen nooit iets mee durven doen. Want, wie zit er op zo'n website te wachten, wie ben ik om anderen te helpen? Daarnaast ben ik zelf ook nog steeds bezig met mijn eigen zoektocht. 

Mijn eigen zoektocht

Maar... Mijn overtuiging is dat mijn levenservaring in combinatie met mijn eigen zoektocht naast elkaar kan bestaan, zodat ik op deze manier iets waardevols kan betekenen voor andere vrouwen.

Ik ben geen professioneel coach maar wel iemand die graag wil weten hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en wat het leven leuker maakt.

Al kan ik maar één iemand inspireren of helpen dan is dat voor mij al waardevol.

Ik wens je veel inspiratie toe,

Rasja

 

"You teach best

what you most need to learn"

(Richard Bach, schrijver)

rap1.JPG